Top Module Empty
Visionsinc arrow Door wie

Persoonlijk en professioneel
Visionsinc is opgericht door Pauline Maring, geboren in 1962 in Nijmegen. Momenteel woont zij samen met haar partner en twee dochters in Soest. Zij heeft het bijzondere vermogen om gevoelsmatige, creatieve eigenschappen te verbinden met rationele zakelijkheid. 

Professioneel komt haar creativiteit vooral tot uiting in het vormgeven van ontwikkelingsprocessen en creatief denken. Zij is van nature visueel ingesteld, denkt en verwoordt veel in beelden, is sensitief en associatief en probeert zich oplossingen en resultaten altijd voor te stellen. Daarnaast kan zij ook goed analyseren en redeneren.

Creativiteit loopt als een rode draad door haar leven. Zij is van jongs af aan vertrouwd met beeldend vormen zoals tekenen, schilderen, boetseren en beeldhouwen en heeft daarin ook diverse cursussen gevolgd. De afgelopen jaren heeft zij zich toegelegd op het boetseren van mensfiguren. Haar interesse en plezier in het beeldend vormen hebben ertoe geleid dat zij de Hogere Beroepsopleiding tot Creatief Therapeut Beeldend Vormen heeft gevolgd. In deze opleiding heeft zij geleerd om door middel van beeldende technieken (groepen) mensen therapeutisch te begeleiden.
 
Na haar opleiding tot Creatief Therapeut is zij, uit interesse voor de ontwikkeling van mensen, verder gaan studeren in de Sociale Wetensch